VELKOMMEN TIL KENNEL EL NUCIERO - OPPDRETTERE AV SPANSK VANNHUND
Laia, Kira og linselusa Jenny
Warner, Kira og Laia

HVEM ER VI

Vi heter Linn og Jacinto Berenguer og bor på "landet" på Larkollen sammen vår familie som ellers består av tre barn og tre hunder. Vi har holdt på med Spansk Vannhund siden 2003 og håper med denne hjemmesiden å kunne gi informasjon om rasen vi brenner for.  

Hundene vi har hjemme bor sammen med oss inne i huset og har stor boltreplass ute. Våre hunder er aktive og trives godt med lange turer, vannhundtrening, spor og ikke minst sitte i sofaen sammen oss å se på TV. Da vi er opptatt av at hundene skal ha et godt hundeliv har vi valgt og ikke ha så mange hunder hjemme, men heller ha hunder som bor hos gode fórverter.Valper

Vi har for tiden ingen ledige valper.

Dersom du er interessert i å vite litt mer om rasen eller ønsker å avtale et hjemmebesøk, kan vi kontaktes på følgende måte:

e-post: l-bereng@online.no

Telefon Linn +47 47918028
Omplassering - Balder (Messi Del Nuciero)
Balder er en rolig og hyggelig hann-hund på 2 1/2 år som elsker kos og turer. Han går greit med andre hunder, men liker ikke at de er masete.  

Nye eiere må ha tid til han, og ikke minst være aktive slik at han får den mosjonen/turene han trenger.  Han omplasseres ikke fordi han er en korona-hund eller har utfordringer, men pga helse hos nåværende eier.

Ta kontakt med Linn på telefon 47918028 for en hundeprat.