Våre hunder
Laia Del Nuciero f. 23.08.18
Laia Del Nuciero bor samme oss her på Larkollen. Hun er foreløpig bare en valp og en ordentlig rakkerunge😀. Vi gleder oss veldig til å se utviklingen hennes. Hun viser alt potensiale til å bli en flott hund.

Wana I De Sierra Alhamilla f. 07.06.18
Wana I De Sierra Alhamilla, til daglig kalt Alba, har vi importert fra Spania. Alba er etter Duno De Sierra Alhamilla og Paloma De Canquercus. Alba bor i dag hos fórverter i Son som er godt vant til rasen da de hadde en valp fra det første kullet i Norge som ble hele 15 år. Alba holder dem aktive og i form da hun er en tispe med mye action😀 Kiara Del Nuciero f. 10.03.16
Kiara bor hjemme hos oss på Larkollen. Hun er en rolig og hyggelig hund som trives godt med mennesker og alle slags dyr.

Helse:
HD: A (fri) 
Øyelyst: Fri 28.03.18 
prcd-PRA: Bærer 


Karen Del Nuciero f. 10.03.16
Karen Del Nuciero, eller Bella som hun blir kalt, bor sammen fórvert på Fuglevik her i Rygge. Bella "jobber" til daglig sammen matmor i barnehage og er derfor en tålmodig og godlynt hund. 

 
Helse:
HD: C/B
Øyelyst: Fri 14.03.19 
prcd-PRA: Bærer 

Warner De Las Brisas Del Mar f. 19.12.16
Warner er en utrolig blid og hyggelig hund. Han bor hos fórvert i Moss. 

Helse:
HD: B (fri)
Øyelyst: Fri 23.07.18
prcd-PRA: Fri
Lamoca De Ubrique (Mami)
Mami var vår "grand" dame. Hun kom til Norge som senior og ble dullet med på sine gamle dager. Vi var så heldig å få ha henne i 7 år🙂 


Lando Carlrisan De Naboo
Lando var vår første spanske vannhund. Han kom til oss som 3-åring fra Laseles (oppdretter i Spania) og vi fikk ha han i 9 år før han døde. Han har flere avkom her i Norge og var en utrolig sympatisk og stødig hund. 


Pedigree


Zapra de Valneboeiro ( Neri) - N UCH
Neri er en tispe med glimt i øyet. Hun er svært familiekjær og liker godt å være en av "flokken". Hun kom til oss i 2010 fra Carlos Mier/Kennel 13 Barras. Neris første kull ble født 16.05.10. Se hennes kull under E-kull.

Utstillingsresultater:
20.02.10 Bø i Telemark - CERT, CACIB og BIM
27.07.10 Råde/Moss - CERT og BIM
31.07.10 Nesbyen CERT og BIR
01.08.10 Nesbyen CERT og BIR

Pedigree

Tanganica De Almudeyne (Bjarne) - N UCH
Pedigree

Bjarne bor hos Ruth i Grimstad. Han er et sjarmtroll som liker å ha orden på familien. Han driver litt med lydighet på si, men apport  og gjeting er tingen, spesielt liker å ha orden på skittentøyskurven:-) Bjarne bor også sammen søsteren sin Trixi.

HD-fri
Øyelyst-fri

Oceanwild Black Magic (Tiril)
Tiril er en Affenpinsher med mye sjarm. Hun lever i den tro at hun er spansk vannhund og har derfor ikke helt skjønt hvorfor hun ikke liker å svømme rundt og leke seg i vannet som de andre. Hun er med på alt det samme som de spanske og det er neste ikke en ting hun ikke klarer.  

Jenny - Laroussu's Joomla Jump
Jenny som vi kaller denne lille madammen, kommer fra Camilla (kennel Laoussu's) i Sverige og er født i august 2012. Jenny er ei lita jente som sjarmerer alle med sine spillopper:-). Hun er utrolig utadvendt og hyggelig og liker alle to- og firbente. Jenny eier vi sammen med Ingunn Axelsen (Kennel Imrun)